Nume

Numele bisericii noastre este Eben Ezer .Semnificatia numelui este aceia de ;piatra de ajutor;

Apartenenţă

Biserica Eben Ezer este o biserică penticostală, recunoscută de statul român prin autorizaţia de funcţionare nr1656, din 10 06 2010, eliberată de Cultul Crestin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România.

Identificare

Nume:
Biserica Penticostală EBEN EZER

Adresa:
Panciu Vrancea 

COMITETUL BISERICII;

RUSU FANEL -CONDUCATOR ADUNARE  -ruaufanel68@yahoo.com

VOINEAG FLORIN-SECRETAR

DAN EUGEN- PASTOR  JUDETEAN -BISERICA MARANATA FOCSANI    pastorgenu@yahoo.com       

Biserica „EBEN-EZER” este o comunitate de oameni adunată de pe drumurile deşertăciunii şi aşezată sub crucea lui Cristos. Existăm ca să-L onorăm pe Dumnezeu şi să-i slujim pe semeni.

Ştim că alergarea noastră prin sfera deşertăciunii se face în prezenţa unui nor mare de martori şi că în acest timp suntem „o priveliste pentru lume, îngeri şi oameni” (1Corinteni 4:9). Isus Cristos le spunea celor care au început să meargă pe urmele Lui: „Voi sunteti lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte, nu poate să rămâna ascunsă.” (Matei 5:14) 

Aşezată de Dumnezeu Tatăl pe Stânca vieţii: Isus Cristos Fiul Său, noi am înţeles că Biserica este cetatea care nu poate să ramâna ascunsă. Tocmai de aceea vrem să ne păstram atributul de lumină şi sare. Conştienţi că nu doar răul contaminează, ci şi binele, am vrea să-i contaminăm cu bucurie, speranţă, credinţă, entuziasm şi sfinţenie pe toţi cei cu care interacţionăm.

Vă invităm cu toată dragostea să fiţi părtaşi împreună cu noi la închinare ori de câte ori treceţi prin Panciu. Îi salutăm cu bucurie pe toţi vizitatorii acestui site şi le mulţumim că au avut interesul şi răbdarea să ne întâlnească, fie şi doar în cadrul acestui spatiu virtual. Ne recunoaştem slăbiciunile şi ne cunoaştem statutul de fiinţe imperfecte, dar ştim în acelaşi timp că suntem o lucrare în curs de desăvârşire, modelată atent de mâinile iscusite ale Celui care ne va desăvârşi pentru glorie.

Rusu Fanel


Reclame